Želite li svojim zaposlenicima
pokazati koliko su vam važni?

Poštovani predstavnici tvrtki, dragi partneri i suradnici
Jeste li već razmišljali o tome kako najčarobniji mjesec u godini učini još posebnijim? Blagdani su vrijeme za obitelj, zajedništvo i sreću, a mi želimo biti Vaš partner u stvaranju nezaboravnih trenutaka za Vaše zaposlenike!
Bliži nam se blagdan Svetog Nikole, Božić i Nova godina, a tim povodom Vam želimo predstaviti našu posebnu ponudu prigodnih poklon paketa za djecu Vaših zaposlenika. Svaki paket sastavlja se prema željama tvrtke te unutar predviđenog budžeta, a proizvodi su pomno odabrani kako bi unijeli radost u obitelji članova Vaše radne zajednice. Neprocjenjivo!
Možete odabrati osnovni ili MAXI paket, a svaki od njih sadrži razne igračke koje će razveseliti djecu svih dobnih skupina. Uz igračke, paket može sadržavati božićne knjige, dječju kozmetiku i slatkiše koje će mališanima izmamiti osmijeh na lice.
Što Vam donosi ova suradnja?

Zadovoljan radni kolektiv toliko je važan za uspjeh svake tvrtke.Odabirom naših paketa pobrinut ćete se da Vaši zaposlenici blagdane dočekaju sretni, a njihovoj djeci pružiti poseban razlog za veselje.

Sami odabirete način dostave!
Nudimo Vam dvije opcije za dostavu personaliziranih paketa:
• Pošiljku možemo dostaviti na adresu Vaše tvrtke, a pakete možete osobno uručiti svojim zaposlenicima.
• Ako želite pojednostaviti cijeli proces i olakšati si već dovoljno užurbani prosinački tempo, odaberite slanje paketa izravno na kućnu adresu djelatnika. Jednostavno i praktično!
 
Za sve dodatne informacije o sadržaju i personalizaciji paketa, kao i cijenama, slobodno nas kontaktirajte! Rado ćemo razgovarati o suradnji i pružiti Vam više detalja o našoj posebnoj ponudi.
Ovih blagdana darujte sreću obiteljima Vaših zaposlenika. Neka Vaša tvrtka bude dio njihove blagdanske čarolije. 💝
 
S poštovanjem,
Vaš Bebolin
Close Moja košarica
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Kategorije