Načini plaćanja

Plaćanje po predračunu – Ukoliko se vrši plaćanje po predračunu, na elektronsku adresu primatelja računa šaljemo predračun sa potrebnim podatcima za plaćanje. Po primitku sredstava na naš poslovni račun, roba će biti poslana na adresu za dostavu.

Plaćanje po pouzeću

Kupci s teritorija Republike Hrvatske imaju mogućnost plaćanja gotovinom pri preuzimanju proizvoda (plaćanje Pouzećem) za pošiljke vrijednosti do  eura. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke te u roku od 5 radnih dana istu može preuzeti u uredu dostavljača.

Plaćanje karticama –Karticama Visa, Mastercard, Maestro, Visa Inspire, Diners, Premium Visa ili Discover

                                   

Ako ste odabrali plaćanje kreditnom karticom, na sigurnoj stranici CorvusPay odaberete vrstu kreditne kartice kojom plaćate (Premium Visa, MasterCard, Maestro, Visa, Discover ili Diners) te upišete podatke o vlasniku kreditne kartice i ostale potrebne podatke.

  • Jednokratno plaćanje Premium Visa, Diners, Discover, Visa, MasterCard i Maestro karticama

Po primitku sredstava na naš poslovni račun, roba će biti poslana na adresu za dostavu

Ukoliko Kupac želi R1 račun, prije kupnje potrebno je kontaktirati Prodavatelja putem elektroničke pošte: info@bebolin.eu ili u napomenu narudžbe upisati podatke potrebne za izdavanje R1 računa.

Kupac je suglasan da, ukoliko Prodavatelj prema vlastitom nahođenju u slučaju sumnje na zlouporabu bilo koje vrste plaćanja , može i izričito je ovlašten bilo koju takvu transakciju bez najave i prethodne obavijesti obustaviti te može sve relevantne podatke predati nadležnim tijelima radi kaznenog progona potencijalnih počinitelja.

Prodavatelj pridržava pravo promjene cijena ako nije navedeno drugačije (slučaj akcija i posebnih popusta). Cijene važe u trenutku slanja ponude i nemaju unaprijed određeno važenje. Cijene vrijede u slučaju plaćanja s gore navedenim načinima plaćanja i pod gore navedenim uvjetima.

Ukoliko se cijena proizvoda promijeni za vrijeme obrade narudžbe, ponuditelj će kupcu omogućiti odustajanje od kupnje.

Ukoliko kupac ne može iz bilo kojeg razloga izvršiti plaćanje kupoprodajne cijene, Prodavatelj je ovlašten jednostrano otkazati postupak kupnje. U tom slučaju kupac odgovara Prodavatelju za svu štetu i sve troškove koje bi Prodavatelj pri tome mogao imati.

Prodavatelj se svim svojim snagama trudi osigurati skladnost i ažurnost podataka objavljenih na internetskim stranicama. Unatoč tome mogu se karakteristike proizvoda, njihovo stanje na skladištu i cijena promijeniti tako brzo da Prodavatelj ne uspije na vrijeme ažurirati podatke na internetskim stranicama. U tom slučaju Prodavatelj će Kupca u najkraćem mogućem vremenskom razdoblju obavijestiti o promjenama i omogućiti mu opoziv narudžbe ili zamjenu naručenog proizvoda.

Close Moja košarica
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Kategorije