Suradnja s općinama i gradovima

U Hrvatskoj već duži niz godina pratimo pad nataliteta i zbog toga s najvećom radošću dočekamo najmlađe stanovnike Republike Hrvatske. Ujedno je to sretno razdoblje, kad u obitelj stiže novi član, i najteže, što po pitanju briga što po pitanju financija. Svaki Grad odn. Općina pomažu obitelji s jednokratnom financijskom naknadom, što je vrijedno svake pohvale, ali ponekad bi budućim majkama još više značilo da im netko pomogne u pripremama na dolazak djeteta s konkretnijim stvarima.

Naša tvrtka razvila je program „Bebolin – za jednu brigu manje“

Koji ima u ponudi pakete za sva razdoblja od trudnoće pa sve do djetetovog ulaska u školu. U paketima se nalaze pomno izabrane stvari potrebne za određeno razdoblje da olakšaju svakodnevnicu novim roditeljima.

Uz dugogodišnji rad Vašeg Grada i aktivno zalaganje za dobrobit djece, vjerujemo da bi i Vi željeli pomoći rodiljama u najljepšem ali i najtežem razdoblju – vrijeme dolaska djeteta. Zato smo posebno za Vas pripremili 2 paketa koji ne bi bili u slobodnoj prodaji nego su namijenjeni kao poklon dobrodošlice najmlađim građanima Vašeg Grada.

Prihvaćanjem naše ideje, pružili biste svim majkama osjećaj sigurnosti, te im oduzeli jednu veliku brigu.  Paketi bi bili unikatno oblikovani za Vaš Grad te se po potrebi sadržaj paketa može i prilagoditi.

Close Moja košarica
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Kategorije