Suradnja s tvrtkama

Svaka zdrava i uspješna tvrtka cijeni i poštuje svoj kolektiv

Uspješnost tvrtke ne mjerimo samo u brojevima na tekućem računu, nego i u broju osmjeha zaposlenika. Svaka zdrava i uspješna tvrtka cijeni i poštuje svoj kolektiv. Kako bi se vaši zaposleni osjećali još više cijenjeni, za vas smo pripremili program Bebolin – Paket dobrodošlice. U ime vaše tvrtke, na adresu zaposlenika koji je dobio dijete, pošaljemo pomno oblikovan paket dobrodošlice, što će vašim zaposlenicima pokazati koliko ih cijenite i brinete se o njihovoj sreći.

Bebolin poklon paket dobrodošlice

Slanjem našeg poklon paketa, pokazujete zaposlenicima da ste tu za njih u trenutku kada je najpotrebnije, što će povećati njihovu motivaciju i zadovoljstvo radom u vašoj tvrtki. Također, ovakva gesta će povećati lojalnost zaposlenika prema tvrtki, što će dovesti do dugotrajnije i uspješnije suradnje. S našim poklon paketima dobrodošlice, tvrtka će biti u mogućnosti brzo i lako podržati svoje zaposlenike u ovom važnom životnom trenutku, bez potrebe za traženjem odgovarajućih proizvoda i slanjem pojedinačno.

Ukratko, suradnja s Bebolin d.o.o. donosi mnoge prednosti za vašu tvrtku, uključujući podršku zaposlenicima, povećanje lojalnosti i motivacije, te uštedu vremena i novca.

Veselimo se suradnji s vama!

Close Moja košarica
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Kategorije