Za jednu brigu manje

Tvrtka smo koja brine o potrebama mama, trudnica, beba i djece

Sloganom “za jednu brigu manje”, mi smo tu da ublažimo stres i brige koje dolaze sa zbrinjavanjem novorođenčeta i djeteta u različitim životnim fazama. Kupnjom naših paketa, roditelji će imati sve što je potrebno za zdrav i siguran razvoj svog djeteta, bez potrebe za traženjem po različitim trgovinama i mrežnim platformama. Naši paketi sastavljeni su od najkvalitetnijih proizvoda, testiranih i sigurnih za uporabu.

Također, Bebolin paketi prilagođeni su različitim fazama razvoja djeteta, od trudnoće pa sve do polaska u vrtić, što znači da ćete u svakom trenutku imati sve što vam baš tada treba, na jednom mjestu. Velika je prednost naših paketa ušteda novaca i vremena – kupnjom jednog paketa, izbjeći ćete kupnju pojedinačnih proizvoda te imati sve što vam je potrebno. S Bebolin paketima više nećete brinuti o sitnicama jer je to sve što vam je potrebno za zdrave i sigurne bebe, kao i sretne roditelje. Jedna briga manje – više kvalitetnog vremena s djetetom

Vizija i cilj tvrtke

Vizija je naše tvrtke osigurati budućim roditeljima, mamama, trudnicama, bebama i djeci najbolje i najkvalitetnije proizvode na jednom mjestu. Želimo pružiti sve što je potrebno za njihov zdrav i siguran razvoj, uz jednu brigu manje.

Cilj je naše tvrtke zadovoljiti potrebe i zahtjeve svih naših kupaca, te im pružiti najbolju moguću kvalitetu proizvoda. Želimo biti vjerodostojni partner mamama, trudnicama, bebama i djeci u svakom trenutku njihovog života. Želimo ih podržati u svakoj fazi njihovog razvoja, te im pružiti sve potrebne informacije i savjete. Naša će se tvrtka nastaviti razvijati i nuditi najnovije proizvode i usluge, te će se pridržavati visokih standarda kvalitete i sigurnosti. Želimo biti sinonim za brigu o mamama, trudnicama, bebama i djeci. Zaključno, naša je vizija i cilj osigurati zadovoljstvo i sigurnost kupaca, te im pružiti sve što im je potrebno za zdrav i sretan život.

Naša misija

Trudnoća je razdoblje kad žena najviše misli na sebe i na svoju još nerođenu bebu. Kad se beba rodi, potrebe bebe postaju prioritet. Ukupan broj rođene djece u 2020. bio je 35 845. Od toga je 18 389 ili 51,3% rođeno muške djece i 17 456 ili 48,7% ženske djece.

Na tržištu je ogroman broj proizvoda, a za veliku većinu njih, trudnice/dojilje nisu upućene. Paket proizvoda za određeno razdoblje sastoji se od proizvoda koji su nužni u tom trenu s uputama/knjižicom zašto i kako se upotrebljavaju. Na taj način (budućim) roditeljima omogućimo što lakšu i jednostavnu kupovinu najbitnijih stvari.

 

Close Moja košarica
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Kategorije