Personalizirani okvir za djevojčicu – A5

Stvorite trajnu uspomenu na dan kad je jedna preslatka djevojčica došla na svijet! Ilustracija s personaliziranim tekstom zamišljena je kao ukras za dječju sobu ili bilo koju drugu prostoriju po izboru.

 •  Postavi pitanje

  Personalizirani okvir za djevojčicu - A5

  9,99

  Postavi pitanje


    Podjeli

  9,99

  +
  Svaki roditelj složit će se kako se njihova bebica (pre)brzo mijenja i raste, pa svaki dragocjeni trenutak želi sačuvati sjećanju. Personalizirani okvir stvoren je s idejom da stoji kao podsjetnik na neprocjenjive prve dane s najmlađim članom obitelji!
  Ilustracija sadrži sve najvažnije podatke: ime i prezime bebe, imena roditelja, mjesto, datum i vrijeme rođenja te visinu i težinu. Tiska se na visokokvalitetnom papiru te dolazi u čvrstom okviru koji će se savršeno uklopiti u svaki dječji kutak. Podatci o djetetu upisuju se u zadnjem koraku narudžbe, u kvadratić “Napomena”.
  Personalizirani okvir s podacima o rođenju izrađuje se u dva formata – A4 i A5 te dolazi u dvije boje. Iznenadite novopečene roditelje unikatnim i personaliziranim poklonom koji će evocirati sretne uspomene baš svaki put kad ga ugledaju na zidu!
  Dimenzija: A5 (148 × 210mm)
  Boja ilustracije: Roza
  Boja okvira: Bijela
  Close Moja košarica
  Close Wishlist
  Recently Viewed Close
  Close

  Close
  Kategorije