To.to dječji tvrdi šampon 45 g

Za osjetljivu glavicu i kosu novorođenčadi, bebica i mališana Tosama je proizvela prirodni šampon za kosu koji na nježan način očisti i njeguje.

 •  Postavi pitanje

  To.to dječji tvrdi šampon 45 g

  7,55

  Postavi pitanje


    Podjeli

  7,55

  +
  To.to dječji tvrdi šampon 45 g 7,55 Dodaj u košaricu
       
  Total Price: 18,05

  Za osjetljivu glavicu i kosu novorođenčadi, bebica i mališana smo proizveli prirodni šampon za kosu koji ih na nježan način očisti i njeguje. Proizveden je od dva, koži umiljata ulja: od hladno istisnutog bademovog i ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Za proizvodnju ulja nije uključen nikakav kemijski proces.

  Bogatstvo biljnih sastojaka tjeme pravi mekanijim, smiruje ga i njeguje. Također štiti od isušenja i upala. Kosu nježno opere, nudi sjaj i elastičnost. Zbog tvrdog oblika šampona teže dolazi u kontakt s očima.

  Šampon ne sadrži konzervanse, parfeme i zgušnjavaše.

  Korištenje: djetetu smočite kosicu, navlažite tvrdi šampon, te nakon toga nasapunajte kosu. Pustite djelovati koju minutu, te nakon toga glavicu dobro isperite.

  Sastojci: hladno istisnuto bio – bademovo ulje, hladno istisnuto maslinovo ulje, vitamin B5, eterično ulje lavande, natrijev koko sulfat, te saponificirani  kokosovo i maslinovo ulje.

  Prednosti: 45 g tvrdog šampona nadomjesti 750 ml tekućega šampona.

  Upozorenje: tvrdog šampona ne puštajte u stojećoj vodi. Do sjedećeg korištenja ga čuvajte na suhom i hladnom mjestu. Proizvod nije primjeran za jelo.

  Category:
  Close Moja košarica
  Close Wishlist
  Recently Viewed Close
  Close

  Close
  Kategorije