Paket dobrodošlice

Poklon paket dobrodošlice za rođenje djeteta idealan je poklon za sve roditelje jer sadrži proizvode koji su potrebni bebi sve od rođenja pa nadalje.

 •  Postavi pitanje

  Paket dobrodošlice

  48,00

  Postavi pitanje


    Podjeli

  48,00

  Samo 86 proizvoda na stanju
  +

  Bebolinov paket dobrodošlice idealan je za roditelje koji žele biti sigurni da pružaju najbolju njegu svom djetetu i koji cijene biorazgradive, sigurne i prirodne proizvode. Svi su proizvodi posebno formulirani za njegu osjetljive kože novorođenčadi i djece, te će pomoći u održavanju čistoće i higijene, te pružiti potrebnu hidrataciju.

  Paket je idealan i kao poklon dobrodošlice za novorođenče. Komplet proizvoda namijenjenih za njegu novorođenčadi razveselit će svakog roditelja, a igračka svaku bebu. Paket sadrži sve što je potrebno za njegu bebe u prvih nekoliko mjeseci života. Proizvodi u paketu su biorazgradivi, sigurni i nježni za kožu novorođenčadi, što znači da neće uzrokovati iritaciju ili alergijske reakcije. Milestone kartice pomoći će roditeljima da dokumentiraju važne trenutke u životu njihove bebe, a igračka (prikladna za djecu od rođenja nadalje) dodaje dodatnu vrijednost poklonu, jer će sigurno biti omiljena stvarčica za novorođenče.

  Kao šećer na kraju, poklon dobrodošlice dolazi u lijepo dizajniranom pakiranju, što ga čini savršenim poklonom kad se ide u babinje. Prikladan, praktičan i koristan poklon za novopečene roditelje pomoći će im u prvom razdoblju kada brinu o novorođenčetu.

   • Biorazgradive soft krpice 60 komIzrađene od 100% viskoze. Pahuljavo mekane i izuzetno nježne do dječje kože. Suhe mogu se koristiti za brisanje lica, nosa, dječjih ruku, brisanje stolova i polivenog soka ili za podlogu u peleni za pranje. Smočene s vodom ne pogrešljive su za nježno čišćenje dječje kože, lica ili guzice. Krpice su biorazgradive, pogodne do kože i do prirode.
   
   • Vlažne dječje maramice s 99% vode – 48 komTo.to vlažne dječje maramice s dodatkom aloa vere idealne su za čišćenje i njegu osjetljive kože novorođenčadi i odlično su rješenje kada voda nije dostupna. Bez parfema, dermatološko testirane i imaju neutralan Ph.
   
   • Krema za guzu – 100 mlKrema za hlađenje namijenjena je svakodnevnoj zaštiti i njezi osjetljive dječje kože. Sadrži ekstrakte badema, nevena, vitamina A i E. Za vanjsku upotrebu.
   
   • Dječji tvrdi šamponŠampon od prirodnih sastojaka. Hladno prešano bademovo i maslinovo ulje nježno čisti i njeguje dječje vlasište. Bez parfema, konzervansa, emulgatora, alkohola, sredstva za zgušnjavanje i sredstava za bojanje. 45 g tvrdog šampona je kao 750 ml tekućeg šampona.
   
   • Mlijeko za tijelo – 150 mlDječje mlijeko za tijelo proizvedeno je od prirodnih sastojaka kao što su bademovo i maslinovo ulje te ekstrat nevena. Lagane je teksture, hrani i jača prirodnu zaštitnu ulogu kože. Ima više od 99% prirodnih sastojaka.
   
   • Dezinficiens – 50 mlBrzo djelujuće sredstvo za dezinfekciju.
   
   • Milestone karticeKartice za fotografiranje idealan su način za sve koje žele fotografije svoje bebe učiniti nezaboravne. Set sadrži 12 univerzalnih kartica te je kao takav savršen poklon za nove roditelje.
   
   • IgračkaIgračka je namijenjena za djecu od rođenja nadalje. Pomaže u razvoju sluha, vida te u prepoznavanju boja i oblika.
  SKU: 1 Kategorije: ,
  Close Moja košarica
  Close Wishlist
  Recently Viewed Close
  Close

  Close
  Kategorije