Daddy Box

Kutija za tate osmišljena je kao idealan poklon za muškarce koji su po prvi put postali tate. Uz puno korisnih proizvoda, u kutiji se nalaze i sitnice koje će sa sigurnošću izmamiti osmijeh na svakom licu.


  Podjeli

36,00

Samo 77 proizvoda na stanju
+

Što pokloniti za rođenje djeteta – TATI?

Na internetu postoji beskonačan popis stvari koje možemo pokloniti djetetu, majci, roditeljima… Ali gdje su tate? Kad se zadnji put pitalo tate što je idealan poklon za njih?  Se i Vama čini da su u ovom trenutku pali u zaborav?
E, pa mi nismo zaboravili na njih! Ipak bez njih ne bi ni tražili savršen poklon za rođenje djeteta J

Predstavljamo vam naš unikatni „Daddy box“ – poklon paket za tate. U njemu nećete naći savršenu malenu igračku za bebu, slatke mekane dekice, šarene radosnice i slične male stvari za bebu. U tom paketu nalaze se stvari, koje će svakom tati izmamiti osmjeh na lice, a kladimo se i mami i svim prisutnima.

Preslatko dizajnirana kutija sadrži upute za presvlačenje bebe i sve stvari koje su za taj veliki pothvat potrebne (podloga za presvlačenje, dezinficiens za ruke, vlažne maramice, pelena i krema za bebu). Naravno, samo promjena pelene nije presvlačenje bebe pa smo u paket dodali i pamučni bodi s kratkim rukavima (veličina 68-74) na kojem su otisnute upute za tate.
Obzirom na to da smo svjesni da je cijeli proces već prilično izmučio tatu, dodali smo i znak „Do not disturb, daddy is sleeping!“ koji se objesi na vrata kad tata mora napuniti baterije. Ako pak imate sreće i beba zaspi, predlažemo da na ulazna vrata objesite znak „Do not disturb, baby is sleeping!“ koji se također nalazi u paketu.
Ako se ispostavi da je sve ovo dosta naporno te da u bližoj budućnosti stvarno ne želite na poklon dobiti još jedan „Daddy box“, onda upotrijebite zadnji proizvod iz paketa – prezervative Durex.

Daddy box odnosno paket „Kako izdržati 2 sata bez mame?“ (kako ga mi od milja zovemo), dizajnirali smo s velikom dozom humora da vam još više uljepša dan.

„Osmijeh donosi osmijeh.“ – Ted Engstrom

  • Dječji bodi Kvalitetan dječji bodi izrađen od 96% pamuka i 4% elastina. Dizajn: upute za oblačenje bodija. Veličina: 68 – 73 cm
 
  • Prezervativi Durex kondomi lubricirani su i pružaju vam prirodan osjećaj tijekom vođenja ljubavi. Ugodnog su mirisa. Prozirni su i dermatološki te elektronički ispitani. Imaju Easy-On oblik.
 
  • Vlažne dječje maramice s 99% vode – 48 kom To.to vlažne dječje maramice s dodatkom aloa vere idealne su za čišćenje i njegu osjetljive kože novorođenčadi i odlično su rješenje kada voda nije dostupna. Bez parfema, dermatološko testirane i imaju neutralan Ph.
 
  • Dezinficiens – 50 ml Brzo djelujuće sredstvo za dezinfekciju.
 
  • Znak „Do not disturb“ Oznaka za vrata „ne ometaj“.
 
  • Dječja zaštitna krema – 100 ml Krema za hlađenje namijenjena je svakodnevnoj zaštiti i njezi osjetljive dječje kože. Sadrži ekstrakte badema, nevena, vitamina A i E. Za vanjsku upotrebu.
 
  • Podloga za previjanje Podloga za previjanje je veličine 60 x 60 cm. Jako je mekana te ima veliku moć upijanja. Zahvaljujući higijenskom zaštitnom sloju upija tekućinu i idealna je za ugodno prematanje vaše bebe, kod kuće ili na putu. Podloge za previjanje pogodna je za višekratnu upotrebu.
SKU: 48 Kategorije: ,
Close Moja košarica
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Kategorije