Paket za rodilište

Paket za rodilište sadrži pomno izabrane proizvode koji su svakoj rodilji potrebni odmah nakon poroda.

 •  Postavi pitanje

  Paket za rodilište

  39,00

  Postavi pitanje


    Podjeli

  39,00

  Samo 74 proizvoda na stanju
  +

  Sadržaj paketa: pamučni ulošci VIR 80 (10 kom), jednokratne papuče, dezinficiens (50 ml), shower gel (50 ml), set za higijenu (četka i pasta za zube), to.to jastučići za dojilje (2 kom), to.to lanolin za njegu bradavica (50 ml), jednokratna zaštitna maska za lice, jednokratne mrežaste gaćice L (5 kom), Vlažne dječje maramice s 99% vode (48 kom), balzam za usne.

   • Vir 80 (10 kom) Vir 80 higijenski ulošci donose pouzdanu zaštitu za vrijeme menstruacije. Higijenski ulošci namijenjeni su ženama s osjetljivom kožom, a posebna skupina žena kojoj će odgovarati ovi ulošci su rodilje. Vir 80 higijenski ulošci napravljeni su od prirodnih materijala koji ne iritiraju kožu i vrlo su ugodni za korištenje. Ulošci svojom aktivnom strukturom pridonose smirivanju iritacija pa su poželjan odabir žena koje se bore s učestali upalama i alergijama.
   • Jednokratne papuče Jednokratne papuče su vrlo udobne za nošenje. Bijele su boje, kvalitetne i lagane.
   
   • Set za higijenu (pasta i četkica za zube) Set za pranje zubi sastoji se od četkice za zube i paste za zube.
   
   • Dezinficiens 50 ml Tekući alkoholni, brzo djelujući dezinficijens za ruke.
   
   • Shower gel 50 ml Neutralni i učinkoviti gel za tuširanje s njegovalnim učinkom. Pogodan za pranje tijela i svih vrsta kose.
   
   • to jastučići za dojilje (2 kom) Anatomski oblikovani jastučići izuzetno mekih rubova i prirodnog sastava. Zahvaljujući mekim i vrlo upijajućim prirodnim vlaknima pružaju vam udobnost i sigurnost, ne propuštaju tekućinu ali su propusne za zrak i omogućuju disanje kože. Namjenjene su za zaštitu rublja u periodu dojenja, pružaju vam sigurnost i zaštitu u situacijama kad mlijeko nehotice iscuri. Ljepljivi dio na zadnjoj strani blazinice omogućava fiksiranje za rublje.
   
   • Jednokratna maska za lice Jednokratna maska za lice Idealna je za zaštitu vašeg nosa i usta te ima visoku udobnost nošenja.
   
   • Jednokratne mrežaste gaćice 5 kom To.to mrežaste gaćice posljednjih su godina postale omiljen odjevni komad nakon poroda. Jedinstvene mrežaste gaćice pletene su od ugodnih materijala kako bi vašoj osjetljivoj koži pružile ugodnu i nježnu zaštitu u svim prilikama. Mrežaste gaćice najčešće se koriste nakon poroda ili operacija, ali njihova primjena možete biti i puno šira (posebice u medicini). Želite li zaštiti neko osjetljivo mjesto na svojoj koži - to.to mrežaste gaćice su mudro rješenje.
   
   • Vlažne dječje maramice s 99% vode – 48 kom To.to vlažne dječje maramice s dodatkom aloa vere idealne su za čišćenje i njegu osjetljive kože novorođenčadi i odlično su rješenje kada voda nije dostupna. Bez parfema, dermatološko testirane i imaju neutralan Ph.
   
   • Lanolin za njegu bradavica 50 ml Za njegu suhih i osjetljivih bradavica kod dojilja. Sadrži prirodne sastojke i nije ga potrebno uklanjati s bradavica prije dojenja. Štiti bradavice tijekom dojenja i sprječa stvaranje napuklina.
   
   • Balzam za usne Bebolin balzam za usne u stiku. Namijenjen za ispucale i nadražene usne, koje trenutno umiruje i regenerira. Sprječava prekomjerno sušenje i stvara zaštitni sloj sličan prirodnom sloju zdrave kože.
  SKU: 49 Kategorije: , ,
  Close Moja košarica
  Close Wishlist
  Recently Viewed Close
  Close

  Close
  Kategorije