Poklon bon 15 € + plišana igračka

Poklonite znak pažnje roditeljima u novoj ulozi. Bon od 15 eura dolazi u paketu s UNIKATOY plišanom igračkom, stoga će ova kombinacija razveseliti i roditelje i bebu!

*Kupnjom ovog seta štedite 3,90 eura.

 •  Postavi pitanje

  Poklon bon 15 € + plišana igračka

  15,00

  Postavi pitanje


    Podjeli

  15,00

  +

  Sitnice koje govore koliko nam je stalo

  Znamo kako izmamiti osmijeh na lice, a savršen dar ponekad je toliko jednostavan! Poklon bon u iznosu od 15 eura može se iskoristiti za kupnju bilo kojeg proizvoda iz Bebolin asortimana. UNIKATOY igračka prikladna je za djecu od rođenja pa nadalje, a pomaže u prepoznavanju boja i oblika te razvoju osjetila. Ovaj plišanac je najslađi dodatak svakom poklonu i zasigurno će biti omiljena stvarčica svakom novorođenčetu. Sjajna vijest je da, osim na svoju adresu, možete odabrati dostavu poklona izravno na kućnu adresu osobe kojoj je namijenjen. U tom slučaju, odabirete opciju “Pošalji kao poklon.”
  Dječja plišana igračka je posebno dizajnirana za najmlađe članove obitelji, a sigurna je za korištenje od prvog dana.
  Poklon bon s prepoznatljivim Bebolin dizajnom dolazi u dimenziji 23.51x9.9 cm i isporučuje se isključivo u fizičkom obliku. Na svakom bonu nalazi se jedinstveni kod koji će vlasnik upisati u za to predviđenu rubriku prilikom kupovine na našem web shopu. Iznos bona potrebno je iskoristiti jednokratno i u cijelosti, a ako je ukupna vrijednost odabranog proizvoda skuplja, 15 eura oduzima se od ukupnog iznosa košarice.
  Boja: Plava
  Close Moja košarica
  Close Wishlist
  Recently Viewed Close
  Close

  Close
  Kategorije