Paket za šetnju

Torba za kolica olakšava život svim roditeljima dok su s bebom u šetnji ili na putu. Kako bi u njoj ponijeli sve što vam treba, pripremili smo set proizvoda koji su potrebni i bebi i roditeljima.

 •  Postavi pitanje

  Paket za šetnju

  32,00

  Postavi pitanje


    Podjeli

  32,00

  Samo 81 proizvoda na stanju
  +

  Bebolin set za šetnju skup je korisnih predmeta koji će olakšati brigu o djetetu tijekom šetnje ili kratkog izleta. Svi proizvodi paketa uvelike olakšavaju svaki odlazak iz kuće s djetetom te su potrebni u svakoj bebinoj torbi. Set sadrži platnenu vrećicu za kupovinu koja je izuzetno praktična za nošenje stvari poput pelena, hrane ili igračaka. Vrećica je lagana i kompaktna, pa je možete nositi sa sobom u svakoj prilici.

  U setu se također nalazi 48 komada vlažnih dječjih maramica s 99% vode, što ih čini vrlo nježnim i sigurnim za vaše dijete. Ove maramice idealne su za čišćenje lica, ruku ili guze vašeg djeteta.
  Kabanica privjesak još je jedan koristan predmet koji se nalazi u setu. Ova će vas kabanica zaštititi od neočekivane kiše ili lošeg vremena, a zahvaljujući privjesku, uvijek će biti pri ruci.

  Bilježnica Bebolin odličan je alat za praćenje djetetovog razvoja i pisanje bilješki o vašim dnevnim aktivnostima. Ova bilježnica ima čvrste korice i kvalitetan papir.
  Staklena bočica za vodu s neoprenskom zaštitom zapremnine 500 ml savršena je za nošenje vode tijekom šetnje ili izleta. Bočica je izrađena od stakla, što ju čini sigurnom za upotrebu, a neoprenska zaštita štiti ju od oštećenja.

  Balzam za usne i dezinficijens još su dva korisna predmeta u setu. Balzam za usne pomoći će vam u borbi protiv suhih i ispucalih usana, a dezinficijens će pomoći u održavanju higijene vašeg djeteta.
  Posljednji, ne manje važan, predmet u setu je podloga za previjanje. Ova podloga će vam omogućiti da brzo i jednostavno presvučete vaše dijete, bez obzira gdje se nalazite. Sve u svemu, Bebolin set za šetnju izvrstan je izbor za sve roditelje koji žele biti spremni za bilo koju situaciju tijekom šetnje ili kratkog izleta. Set sadrži sve što vam je potrebno za brigu o vašem djetetu i olakšava vam organizaciju, tako da možete uživati u vremenu provedenim s vašim djetetom.

   • Platnena vrećica za kupovinu Pamučna vrećica s dugim ručkama izrađena od pamuka je eko prihvatljiv proizvod. Može se koristiti kao vrećica za kupovinu. Vrećica je neutralne boje s logom Bebolina.
   
   • Vlažne dječje maramice s 99% vode – 48 kom To.to vlažne dječje maramice s dodatkom aloa vere idealne su za čišćenje i njegu osjetljive kože novorođenčadi i odlično su rješenje kada voda nije dostupna. Bez parfema, dermatološko testirane i imaju neutralan Ph.
   
   • Kabanica privjesak Kabanica LOPTA, PVC kabanica pakirana u kutiji u obliku lopte od ABS plastike s privjeskom.
   
   • Bilježnica Bebolin Bebolin bilježnica sa spiralom idealan je način za zapisivanje svih obaveza.
   
   • Staklena boćica za vodu s neoprenskom zaštitom 500 ml Staklena boca za piće s navlakom od neoprena. Kapacitet: 500 ml.
   • Balzam za usne Bebolin balzam za usne u stiku. Namijenjen za ispucale i nadražene usne, koje trenutno umiruje i regenerira. Sprječava prekomjerno sušenje i stvara zaštitni sloj sličan prirodnom sloju zdrave kože.
   • Dezinficiens 50 ml Tekući alkoholni, brzo djelujući dezinficijens za ruke.
   • Podloga za previjanje Podloga za previjanje je veličine 60 x 60 cm. Jako je mekana te ima veliku moć upijanja. Zahvaljujući higijenskom zaštitnom sloju upija tekućinu i idealna je za ugodno prematanje vaše bebe, kod kuće ili na putu. Podloge za previjanje pogodna je za višekratnu upotrebu.
  SKU: 12 Kategorije: , ,
  Close Moja košarica
  Close Wishlist
  Recently Viewed Close
  Close

  Close
  Kategorije