Bebolin stiže na Dane beba, djece i trudnica u West Gate!

Vjerujemo da ste već čuli za Bebolin – novo i uzbudljivo ime u svijetu proizvoda za bebe, djecu i trudnice. Za sve koji žele iz prve ruke provjeriti o čemu se radi – imamo sjajne novosti. Od 31. ožujka do 2. travnja 2023. u West Gate shopping centru održavaju se Dani beba, djece i trudnica, a naši dragi posjetitelji imat će priliku iz prve ruke saznati što se to krije u Bebolin paketima! Pozivamo sve roditelje i one koje tek čeka ova važna uloga da otkriju kvalitetne, pristupačne i prije svega korisne proizvode koje smo za odabrali za vas.

Na našem štandu predstavit ćemo svoje pakete za bebe, djecu i trudnice, a kupci će ostvariti čak 25% popusta na pakete kupljene na sajmu. Svi Bebolin paketi pažljivo su osmišljen kako bi zadovoljili jedinstvene potrebe ovih skupina, što ih čini idealnim izborom za obitelji kojima je zdravlje, udobnost i sreću njihovih mališana na prvom mjestu! Naši proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijih materijala, a kozmetički preparati nježni su i sigurni te ne sadrže štetne kemikalije. Uz njih, roditelji mogu biti sigurno da će bebina koža dobiti samo najbolju njegu. Osim što ćete na zagrebačkom vikend sajmu moći zaviriti u Bebolin pakete i testirati proizvode, saznat ćete i tko stoji iza Bebolin tvrtke. Naši predstavnici posebno se vesele druženju i rado će vam reći više o našoj viziji i misiji.

Spojite ugodno s korisnim i provedite vikend na najbolji mogući način! Sajam posvećen bebama, djeci i trudnicama već se tradicionalno održava u proljetnom izdanju i uzbudljiv je događaj kako za roditelje tako i za trudnice. Za sve posjetitelje osiguran je besplatan parking i mnoštvo popratnih sadržaja. Savjetujemo da odvojite svoje dragocjeno vrijeme i u potpunosti se posvetiti odabiru najboljih proizvoda za vaše najdraže. Mi smo tu da vam u tome pomognemo!

Ugodno sajmovanje i uspješan shopping želi vam Bebolin. Vidimo se uskoro!

Close Moja košarica
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Kategorije