Recenzija Bebolin paketa za rodilište
Recenzija na Bebolin paket za rodilište

Donošenje novog života na svijet za većinu je žena prekrasno iskustvo. No, pripreme sa sobom donose i brojne izazove. U toj fazi, trudnice su u potrazi za rješenjima koja će im olakšati proces pripreme za porod, kao i boravak u rodilištu. Jedna naša draga trudnica (novopečena mama ?) odlučila je isprobati Bebolin paket za rodilište i svoje utiske podijeliti s nama!

Što o paketu za rodilište kaže jedna mlada mama

Kristina ističe da joj je Bebolin paket pružio priželjkivanu praktičnost prilikom priprema za odlazak u rodilište. Pokazalo se da je sadržaj paketa vrlo dobro osmišljen i prilagođen njenim potrebama. “Iz paketa sam koristila baš sve! A kada bi morala izdvojiti najdraži proizvod – bile bi to mrežaste gaćice i blazinice koje koristim još uvijek! U rodilištu mi je super došao paketić s četkicom za zube.” Jako je zadovoljna i količinom proizvoda, koje su joj bile “taman” za nekoliko dana koje je provela u riječkom rodilištu. Zbog svoje blage formulacije, koja odgovara osjetljivoj koži trudnice, proizvodi za njegu naišli su na pozitivnu reakciju!

Najviše me oduševilo to što je netko s toliko pažnje složio ovaj paket, imajući na umu da pruži trudnicama sve što bi im moglo zatrebati u rodilištu. Nisam imala brige da ću morati prikupljati proizvode na nekoliko mjesta. Sve preporuke za Bebolin!” I za kraj, naša Kristina kaže kako bi bez dvojbe preporučila paket za rodilište, “jer se na jednom mjestu nalaze baš sve potrepštine koje su rodiljama itekako korisne.“.

Recenzija na Bebolin paket za rodilište

Je li Bebolin ispunio svoju misiju?

Bebolin paket za rodilište zamišljen je kao sveobuhvatno rješenje za trudnice, nudeći udobnost i njegu u ključnim trenucima. Nije važno radi li se prvoj trudnoći ili ga koristi već iskusna majka. Kutija sadrži raznovrsne higijenske proizvode koje su novopečenim mamama potrebne neposredno nakon poroda, kao i praktične dodatke za udobnost i podršku. Paket sadrži preparate poput šampona za tuširanje, ali i proizvoda koji “spašavaju stvar” poput jastučića za dojenje i lanolina za bradavice. Bebolin želi mladim majkama ponuditi bezbrižnost gdje je to moguće, Ako pitate Kristinu, i ovog je puta ispunio svoju važnu misiju! ?‍♀

Kako doći do paketa za rodilište?

Svi paketi dostupni su na našem web shopu, gdje možete pronaći i detaljan popis i specifikacije proizvoda. U našim kutijama nalaze se fantastični, visokokvalitetni Tosama proizvodi, koji su već godinama omiljeni izbor trudnica i majki.

P.s. Znate li da ovaj paket može biti savršen dar za trudnicu kojoj želite barem maaalo olakšati pripreme? Kutija puna sjajnih proizvoda stiže na kućnu adresu unutar tri radna dana. Zahvalite nam kasnije!

Close Moja košarica
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Kategorije