Što pokloniti tati?

Što pokloniti povodom rođenja djeteta – TATI?
Na internetu postoji beskonačan popis stvari koje možemo pokloniti djetetu, majci, roditeljima… A gdje su tate? Kad se zadnji put pitalo tate koji bi bio idealan poklon za njih? Čini li se i vama da su u ovom trenutku pali u zaborav? E, pa mi nismo zaboravili na njih! Ipak bez njih ne bi ni tražili savršen poklon za rođenje djeteta.

Predstavljamo vam naš unikatni „Daddy box“ – poklon paket za tate. U njemu nećete naći savršenu malenu igračku za bebu, slatke mekane dekice, šarene radosnice i slične male stvari za bebu. U tom paketu nalaze se stvari, koje će svakom tati izmamiti osmijeh na lice, a kladimo se i mami kao i svim prisutnima.

Preslatko dizajnirana kutija sadrži upute za presvlačenje bebe i sve stvari koje su za taj veliki pothvat potrebne (podloga za presvlačenje, dezinficijens za ruke, vlažne maramice, pelena i krema za bebu). Naravno, nije presvlačenje samo promjena pelene, stoga smo u paket dodali i pamučni bodi s kratkim rukavima (veličina 68-74) na kojem su otisnute upute za tate. S obzirom na to da smo svjesni da je cijeli proces već prilično izmučio tatu, dodali smo i znak „Do not disturb, daddy is sleeping!“ koji se objesi na vrata kad tata mora napuniti baterije. Ako pak imate sreće i beba zaspi, predlažemo da na ulazna vrata objesite znak „Do not disturb, baby is sleeping!“ koji se također nalazi u paketu. Ako se ispostavi da je sve ovo dosta naporno te da u bližoj budućnosti stvarno ne želite na poklon dobiti još jedan „Daddy box“, onda upotrijebite zadnji proizvod iz paketa – prezervative Durex.
Daddy box odnosno paket „Kako izdržati 2 sata bez mame?“ (kako ga mi od milja zovemo), dizajnirali smo s velikom dozom humora da vam još više uljepša dan.

„Osmijeh donosi osmijeh.“ – Ted Engstrom

Close Moja košarica
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Kategorije