Što ponijeti u rodilište?

Rođenje djeteta jedan je od najvažnijih trenutaka u životu svake majke. Da bi se osiguralo da sve protekne bez problema, potrebno je dobro se pripremiti za dolazak u rodilište. Kako želimo da vaš cijeli fokus ostane na pripremi za novu ulogu, za vas smo dizajnirali Bebolinpaket za u rodilište.

Bebolinov „paket za u rodilište“ jednostavan je i praktičan način za pripremu za rođenje djeteta jer je sve potrebno na jednom mjestu. Ovdje su neke od prednosti kupovine našeg paketa:

Kvalitetni proizvodi: Bebolin paket sadrži kvalitetne proizvode, koji su odabrani s obzirom na potrebe trudnica i novorođenčadi. Time se osigurava da će buduće mame imati sve što im je potrebno za udoban boravak u rodilištu.

Ekonomičnost: Kupovinom paketa za u rodilište, buduće mame i tate uštedjet će novac u odnosu na kupovinu svih proizvoda posebno. Također, često se događa da se u paketima nalaze proizvodi koje inače ne biste kupili, a koji su vam ipak potrebni.

Sigurnost: S obzirom na to da su Bebolin paketi dizajnirani poznajući potrebe trudnica i novorođenčadi, oni su sigurniji od proizvoda koje biste samostalno odabrali. Osiguravate da sve što koristite za sebe i svoje dijete ima neophodne certifikate kvalitete.

Ukratko, kupovina Bebolin paketa za u rodilište pruža praktičnost, ekonomičnost i sigurnost, što čini pripremu za rođenje djeteta manje stresnom i jednostavnijom.

Sadržaj paketa: pamučni ulošci VIR 80 (10 kom), jednokratne papuče, dezinficiens (50 ml), shower gel (50 ml), set za higijenu (četka i pasta za zube), to.to jastučići za dojilje (2 kom), to.to lanolin za njegu bradavica (50 ml), jednokratna zaštitna maska za lice, jednokratne mrežaste gaćice L (5 kom), Vlažne dječje maramice s 99% vode (48 kom), balzam za usne.

 

Što još treba ponijeti u rodilište?

Svakako ne smijete zaboraviti i na:

Zapisnik o trudnoći i medicinska dokumentacija: Važno je imati sve medicinske dokumente, poput zapisnika o trudnoći i rezultata prenatalnih testova, kako bi se osiguralo da u rodilištu imaju potpunu sliku vašeg zdravstvenog stanja.

Odjeću za mamu i novorođeno dijete: Ponesite odjeću za mamu i novorođeno dijete za izlazak iz rodilišta.

Mobitel i punjač: Tijekom boravka u rodilištu, možete željeti komunicirati sa svojim bliskim osobama ili fotografirati trenutke s novorođenčetom. Stoga je važno imati puni mobitel i kabl za punjenje.

Osobne stvari za udobnost: Ponesite svoje omiljene knjige, časopise, slušalice ili bilo što drugo što vam može pomoći da se osjećate ugodno tijekom boravka u rodilištu.

Close Moja košarica
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Kategorije