Suradnja s Tosamom – partnerstvo iz snova
Suradnja s Tosamom

Pronalaženje pravog poslovnog partnera ključ je svakog poslovnog uspjeha. Danas ćemo vam otkriti zašto smo se odlučili na suradnju s poznatim slovenskim brendom Tosama d.o.o. Ovo su naši razlozi!

Stručnost i iskustvo

Tosama je robna marka koja već godinama opravdava povjerenje svojih klijenata. Ako nas pitate, potpuno zasluženo! Dok je tržište preplavljeno proizvodima upitne kvaliteta, Tosama okuplja tim iskusnih stručnjaka koji su specijalizirani za osmišljavanje i temeljito testiranje preparata za njegu trudnica, roditelja i djece. Sretni smo što Bebolin kroz ovu suradnju pruža garanciju kvalitete svima koji se odluče na kupovinu paketa ili drugih artikala iz asortimana.

Suradnja s Tosamom

Obrazovanje i dijeljenje znanja

Tosama je od samih početaka zauzela stav i sa zadovoljstvom preuzela obrazovnu ulogu. Aktivna je po pitanju educiranja mladih o važnosti intimne njege, a dijeli i neprocjenjiva znanja o njezi rana te kompresivnoj terapiji. Bebolin se također sjajno snalazi u edukativnoj ulozi te kupcima uz same proizvode nudi korisne informacije i savjete. Suradnja s Tosamom istaknula je činjenicu da obje tvrtke dijele iste vrijednosti – važnost obrazovanja i nesebičnog dijeljenja znanja!

Briga za okoliš

Odgovornost prema okolišu u današnje je vrijeme izuzetno važna, stoga je Tosama fokusirana na uporabu biorazgradivih materijala. Svojim kupcima želi omogućiti samo provjerene i “eco-friendly” proizvode i pakiranja koja su blaga prema prirodi. Zajedničkim naporima za učinkovito korištenje energetskih resursa, sprječavanje onečišćenja, smanjenje otpada i recikliranje, obje tvrtke doprinose očuvanju okoliša za sadašnje i buduće generacije.

Kvaliteta i visoki standardi

Tosama je prepoznata kao brend koji je ustrajan i kvalitetan te posluje u skladu s međunarodnim standardima. Njihovi proizvodi prolaze strogu kontrolu i dermatološki su testirani, što je posebno značajno i za naše drage kupce. Uvjerili smo se da je suradnja s partnerom koji je na visokom nivou i ima stečene međunarodne certifikate ključ povjerenja kupaca i uspjeha tvrtke.

Suradnja s Tosamom je na obostrano zadovoljstvo

Stručnost, iskustvo, edukacija, briga za okoliš, visoki standardi, inovativnost i kontrola kvalitete glavni su čimbenici koji su doveli do ovog partnerstva. A ovdje će nas i zadržati! Udruživanjem snaga i fokusiranjem na zadovoljstvo kupaca zajedno postižemo poslovnu izvrsnost. Uz to, težimo ostvarivanju naših ciljeva: stvaranju inovativnih proizvoda koji zadovoljavaju potrebe kupaca, doprinose njihovom zdravlju i podižu brigu o sebi na novu razinu. Drago nam što je putem Bebolin paketa Tosama postala još dostupnija rodirelja i djeci diljem Hrvatske!

Close Moja košarica
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Kategorije