Jedna briga manje za sretnije mame: Nina Valerijev olakšava majčinstvo
Nina Valerijev - osnivačica Bebolina

Kako je nastao Bebolin? Nina Valerijev, 33-godišnja majka troje djece i osnivačica brenda Bebolin, odlučila je preuzeti inicijativu kako bi iskustvo majčinstva olakšala drugim ženama. Majčinstvo je nesumnjivo jedna od najljepših uloga u životu, ali istovremeno može biti zaista izazovno. Uz slogan “za jednu brigu manje”, ovaj brend predstavlja revolucionarni pristup pružanja podrške i udobnosti tijekom trudnoće i roditeljstva i to putem posebno dizajniranih paketa.

Pokretanje brenda

Inspiraciju za Bebolin Nina je pronašla u vlastitim iskustvima. Svjesna izazova s kojima se suočavaju trudnice i majke, odlučila je stvoriti nešto posebno. Vođena jasnim ciljem, pažljivo je osluškivala potrebe majki te u suradnji sa stručnjacima osmislila jedinstvene pakete. Oni imaju jednu divnu svrhu – ublažiti neke od najčešćih briga i tegoba koje se javljaju u razdobljima neposredno prije poroda, ali i u svim kasnijim fazama majčinstva.

Naša je misija…

Olakšati majčinstvo. Bebolin paketi pružaju personalizirana rješenja za trudnice i majke, obuhvaćajući različite faze ovog posebnog razdoblja. Bez obzira jesi li trudnica, novopečena mama ili se već suočavaš s izazovima odgoja djece – imamo nešto za tebe. Paketi su pažljivo osmišljeni kako bi pružili udobnost, podršku i praktične predmete koji olakšavaju svakodnevni život majki.

Praktičnost i inovativni dizajn

Posebnost Bebolin paketa leži u inovativnom dizajnu. Nina se pobrinula da svaki od njih bude prilagođen individualnim potrebama majki, a svi proizvodi su pažljivo su odabrani i testirani. U setovima se mogu pronaći proizvodi za njegu tijela, dodaci za opuštanje, edukativni materijali i još mnogo toga.

Utjecaj na zajednicu

Bebolin je više od brenda i pokretač je pozitivnih promjena u zajednici. Nina je već godinama aktivno uključena u podršku drugim roditeljima kroz suradnju s više državnih institucija i tvrtki. Brine se da roditelji dobiju potrebnu pomoć kod dolaska prinove u obitelj kroz toliko važnu institucionalnu podršku.

Brige bye, bye!

Ako tvoja sestra, prijateljica, susjeda ili kolegica očekuje prinovu iznenadi je jedinstvenim setom za rodilište. Sigurni smo da će biti oduševljena! Za sve ostale prigode, pogledaj sjajne pakete iz ponude koju smo pažljivo osmislili, a mi te častimo besplatnom poštarinom.

P.s. Obavezno nam javi reakcije! ?

Close Moja košarica
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Kategorije