Prvi Bebolin proizvod – paket za rodilište
Roditelji drže prvi Bebolin proizvod - paket za rodilište

Kao rezultat pažljivog osluškivanja potreba i izazova majki tijekom boravka u rodilištu nastao je prvi Bebolin proizvod – paket za rodilište! Na temelju vlastitog iskustva i pomnog promišljanja, pronašli smo odgovor na važno pitanje – što je novopečenim mamama zaista potrebno? Paket je u potpunosti prilagođen boravku u rodilištu, a njegova praktičnost omogućuje majkama jednu izuzetno bitno stvar – da se fokusiraju na svoju bebu.

Ovaj jedinstveni paket prvenstveno je osmišljen s ciljem da boravak i odlazak iz rodilišta budu čim jednostavniji – bez spremanja poluotvorenih uložaka, prljavih natikača i ostalih stvari koje mogu predstavljati nepotreban teret. Promišljeno smo prilagodili količine svih potrepština u paketu, uzimajući u obzir predviđeno vrijeme boravka u rodilištu.

Što sve sadrži paket za rodilište

Paket za rodilište sadrži sve što je majci potrebno nakon poroda, a ako ponešto i ostane, gotovo sve što se nalazi u kutiji može se jednostavno odbaciti pri odlasku kući. U paketu se nalazi 10 pamučnih uložaka, 5 mrežastih gaćica, mala bočica gela za tuširanje, dezinficijens, četkica za zube i mini zubnu pastu, papuče, blazinice za dojenje u prilagođenom pakiranju te vlažne maramice. Sve se to potroši – i ne vraća kući. Ukratko – sve je pažljivo dizajnirano kako bi majke mogle bezbrižno uživati u prvim trenucima s novorođenčetom, umjesto da se brinu o prljavim ili izgubljenim stvarima.

Roditelji drže Bebolin paket za rodilište

Uz “mini” pakiranja proizvoda, u paketu se nalazi i nekoliko većih pakiranja proizvoda koji pružaju dodatnu podršku tijekom dojenja i brinu se o njezi i udobnosti. Za njih smo sigurni da ih majke žele ponijeti kući, stoga je količina dovoljna za duži period. To su To.to lanolin mast za bradavice i Bebolin balzam za usne.

Prvi Bebolin proizvod za ljepše iskustvo majčinstva

Vjerujemo da će trudnice prepoznati koliko će im vremena (i novaca) ovaj paket uštedjeti i koliko briga olakšati. Uz Bebolin proizvode boravak u rodilištu bit će mnogo ugodniji, a naš cilj – olakšavanje majčinstva i smanjivanje stresa koje ovo razdoblje nosi, postignut! Bebolin je brojnim majkama uspio promijeniti percepciju i iskustvo boravka u rodilištu, pružajući im praktičnost, udobnost i barem jednu brigu manje. Mame, dobrodošle u bezbrižni Bebolin svijet!

Close Moja košarica
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Kategorije