Što pokloniti za rođenje djeteta?
Što pokloniti za rođenje djeteta - beba

Kad naši prijatelji, braća, sestre ili kolege postanu roditelji – jedva im čekamo čestitati i poželjeti sreću u novoj ulozi! Uz iskrene čestitke, dobrodošlicu najčešće izražavamo kupovinom prigodnog poklona. Iako čin darivanja predstavlja veliku radost i zadovoljstvo, ono što tome prethodi ponekad je pravi izazov! Odabir poklona dobrodošlice vrlo je specifičan jer ga istovremeno kupujemo i za roditelje i za mališane. Pred nama je nimalo lak zadatak: treba odabrati dar koji bi trebao biti prikladan, praktičan i koristan. I ako nas pitate – lijepo upakiran. ? Donosimo nekoliko sjajnih proizvoda s kojima ne možete pogriješiti. Provjereno!

Što pokloniti za rođenje djeteta

Milestone kartice

Ilustrirane kartice za fotografiranje idealan su način za bilježenje prve godine djetetova života. Unikatan su poklon za sve roditelje koji na kreativan način žele zabilježiti kako se bebina kosa, osmijeh, lice, ručice i nožice mijenjaju kroz vrijeme. S milestone karticama mašti nema kraja, pa tako uz njih možete dodati razne rekvizite kako bi fotografije bile još zabavnije. Na ovaj način roditelji stvaraju divne uspomene, a to je najbolji poklon koji nekome možete uručiti.

Kozmetika za bebe

Znamo koliko je bebina koža nježna pa pri odabiru ovih proizvoda treba biti pažljiv. Neka vaš prvi izbor budu dermatološki testirani preparati na prirodnoj bazi. Važno je da budu formulirani za njegu osjetljive dječje kože te nježno pomažu održavanju čistoće, higijene i hidratacije. Ako uz to odaberete proizvode koji su pakirani u održivoj ambalaži, sigurni smo da će roditelji biti oduševljeni!

Plišane igračke

Nježna, plišana igračka ili popularna mazilica poklon je s kojim ne možete pogriješiti. Bebe se vrlo brzo vežu uz njih jer im pružaju nježnost i utjehu kada ih osjete na svojoj koži. Ovi mekani pomoćnici postepeno se uvode u bebin svijet i jednom kad ih dijete prihvati i poveže s osjećajem sigurnosti – postaju veliki saveznici, posebice kad je vrijeme za spavanje.

Gdje pronaći idealan poklon?

Što ako vam kažemo da već postoji poklon paket koji sadrži sve ove sjajne stvari? Dizajnirali smo preslatku kutiju i napunili je proizvodima koji su provjereni, sigurni za upotrebu i dermatološki testirani. A neke smo i sami osmislili! Uz mileston kartice, vlažne dječje maramice, kremu za guzu i plišanu igračku, paket dobrodošlice prepun je korisnih proizvoda koji će oduševiti roditelje i razveseliti dijete. Na web shopu su trenutno u tijeku veliki popusti pa ne propustite ovu priliku!

P.s. Ako želite iznenaditi novopečene roditelje, pošaljite im poklon izravno na kućnu adresu. Uz paket naručite čestitku koju ćemo ubaciti u paket, a sve što trebate napraviti je upisati napomenu s posvetom pri narudžbi.

Čestitamo – potraga za sveobuhvatnim i praktičnim poklonom je završena i možete odahnuti. Sada znate što pokloniti za rođenje djeteta! ?

Close Moja košarica
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Kategorije