5 razloga zašto kupiti Bebolin paket za rodilište

Priprema za porod i odlazak u rodilište, posebice prvi put, važni su događaji u životu svake majke. Internet je prepun svakojakih savjeta i podugačkih popisa stvari koje bi trudnica trebala spakirati u svoju torbu. No, u moru informacija i nikad većeg izbora proizvoda, spremanje za rodilište može biti zaista stresno. Bebolin je budućim mamama odlučio umanjiti brige i otići korak dalje! Obavili smo kupovinu umjesto tebe i pažljivo odabrali proizvode koji su nužni za nekoliko dana boravka u rodilištu. Sve je osigurano i upakirano u preslatko dizajniranu kutiju, kako bi pripreme protekle još ljepše. ? Ideja iza paketa za rodilište je jednostavna i prati jasnu viziju brenda: budućim roditeljima osigurati najbolje i najkvalitetnije proizvode na jednom mjestu. Donosimo ti 5 razloga zašto kupiti Bebolin paket za rodilište!

1) Štediš novac

Financijski aspekt važan je prilikom planiranja dolaska bebe, a ovaj paket pruža odličnu vrijednost za novac. Kada bi se svaki proizvod iz seta kupio pojedinačno, ukupan zbroj svih artikala bio bi znatno veći od cijene Bebolin paketa. Sigurni smo da će ti ušteda na sadržaju torbe za rodilište dobro doći pri kupovini ostalih stvari za njegu sebe ili novorođenčeta.

2) Štediš vrijeme

Zamisli samo koliko je vremena potrebno za istraživanje. Što sve moraš spakirati, koje robne marke odabrati, kako uštedjeti… Ne moramo ni spominjati koliko ćeš sati utrošiti na obilazak trgovina. Od svega što ti treba dijeli te tek jedan “klik”, a plaćanje je brzo i jednostavno. Ako se brineš da si s pripremama počela prekasano i da ipak nećeš sve stići na vrijeme, ne brini – paket na tvoju adresu stiže u roku od 3 radna dana!

5 razloga zašto kupiti Bebolin paket za rodilište

3) Sa sobom nosiš idealnu količinu proizvoda

Kako bi tvoja torba bila uredna, a snalaženje lako, svi proizvodi za njegu i higijenske potrepštine dolaze u prilagođenim pakiranjima, osim onih koji se troše u većim količinama. Mala pakiranja bit će ti i više nego dovoljna, a iza sebe nećeš ostaviti hrpu poluotvorenih bočica i otpada. Pri odlasku iz rodilišta u potpunosti ćeš moći biti posvećena svojoj bebi.

4) Dobivaš proizvode provjerene kvalitete

Danas se na tržištu nudi zaista širok spektar proizvoda, a ponekad je teško procijeniti koji je od njih ustinu dobar. to.to by Tosama naš je prvi izbor! Odabrali smo ih zbog transparentnosti, kvalitete sastojaka i velikog izbora proizvoda za osobnu higijenu rodilja, mama i beba. Svi su dermatološki testirani.

5) Podržavaš male poduzetnike i jedan obiteljski san

Bebolin je brend koji se temelji na kvaliteti, odgovornosti i podršci. Kupnjom originalnih paketa podržavaš viziju jedne mame koja svojim iskustvom želi pomoći i ostalim majkama. Podrška malim poduzetnicima ujedno doprinosi i jačanju lokalne zajednice. ?

Sad kad si saznala 5 razloga zašto kupiti Bebolin paket za rodilište, znaš da ćeš u ovoj kutiji dobiti baš sve potrebne proizvode za boravak u rodilištu, istovremeno štedeći i vrijeme i novac! Specifikaciju proizvoda pronađi ovdje. Želimo ti da bezbrižno uživaš u svojoj trudnoći, uz što manje briga.

P.s. Znaš li da paket za rodilište može biti predivan poklon? Pokloni bezbrižnost budućoj mami iz tvoje okoline, sigurni smo da će biti oduševljena!

Close Moja košarica
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Kategorije