Bebolin paketi: Savršen poklon za svaku prigodu
Bebolin paket

Pronalaženje idealnog poklona može biti pravi izazov. U moru opcija, ponekad se izgubimo u razmišljanjima što bi bilo najbolje darovati. Srećom, postoji jedan brend koji uvelike olakšava tu misiju. ? Bebolin brine o potrebama trudnica, majki, očeva i bebica te nudi širok izbor paketa koji su savršeni kao poklon za razne prigode. Krenimo redom!

Daddy box – za osmijeh na licu novopečenog tate

Kada se radi o darivanju, obično se svi fokusiraju na mamu i bebu. Ali, što je s tatom? Upravo za njega osmislili smo Daddy box! Ovaj jedinstveni paket sigurno će izmamiti osmijeh na lice svakog tate koji se našao u novoj životnoj ulozi. Set sadrži zanimljive i jako korisne stvari koje će mu pomoći da se osjeća posebno u prvim mjesecima očinstva.

Poklon dobrodošlice – za posebne trenutke s bebom

Babinje. Za ovo posebno razdoblje, kada se po prvi put odlazi u posjet malenoj bebici i mami, želimo ponijeti nešto posebno. Bebolin paket dobrodošlice je savršen izbor! Ovaj set sadrži pomno odabranu dječju kozmetiku, preslatku igračkom i milleston kartice. Poklanjajući ovaj paket, ne darujemo samo neophodne stvari, već širimo radost i ljubav prema novom članu obitelji.

Bebolin paket

Paket za rodilište – idealan poklon za trudnice

Kada naša prijateljica ili sestra prvi put ostane trudna, pitamo se kako joj pomoći u pripremi za dolazak bebe. Bebolin paket za rodilište kao stvoren je za tu priliku. Sadrži sve potrebne stvari za boravak u rodilištu, olakšavajući trudnicama da se pripreme za taj poseban trenutak. Umjesto trčanja po dućanima i traženja idealnih stvari, s Bebolin paketom za rodilište dobit će sve sve na jednom mjestu.

Paket za vrtić – poseban dar za treći rođendan

Djetetu koje slavi veliki treći rođendan i kreće u vrtić želimo pokloniti nešto što će ga pratiti u novim avanturama. Bebolin paket za vrtić odličan je izbor! Ovaj paket sadrži praktične i zabavne stvari prilagođene potrebama djeteta u vrtiću. To je dar koji će istovremeno biti koristiti i istinski razveseliti veseliti dijete, a roditeljima olakšati organizaciju.

Paket za šetnju – za bezbrižne dane djetinjstva

Odlazak na izlet ili u šetnju s malim djetetom ponekad može biti pravi izazov. Ovaj set će uvelike olakšati odlazak iz kuće jer sadrži sve proizvode koji se trebaju naći u bebinoj torbi. U njemu vas očekuje praktična platnena vreća, vlažne maramice, kabanica, bočica za vodu… Zvuči super? Slažemo se. Roditelji i klinci bit će oduševljeni!

Potraga za savršenim poklonom laka je uz Bebolin

Iako pronalazak idealnog poklona nije nimalo lak zadatak, uz Bebolin pakete ta misija postaje jednostavnija. Daddy box, paket dobrodošlice, paket za rodilište, vrtić i šetnju savršen su izbor za različite prigode. S ovim paketima štedite vrijeme, novac i trud koji biste inače potrošili tražeći različite stvari po dućanima. Sve što nam treba odsad je na jednom mjestu, a ljubav i osmijehe koje ćete dobiti zauzvrat – neprocijenjvi su!

Close Moja košarica
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Kategorije